EDU-TECH-SOLUTION-TEAMS, ediția a 6 - Competiție a modelelor de afaceri

CU INGINERI TOTUL ESTE POSIBIL!!!????
EDU-TECH-SOLUTION-TEAMS, ediția a 6 -  Competiție a modelelor de afaceri
 
Invitam studenții FIMIM de la toate specializarile sa se înscrie in competiția de modele de afacerI, EDU-TECH-SOLUTION-TEAMS ediția a 6-a organizată de Universitatea Ovidius Constanta prin proiectul CNFIS-FDI-2022-0211 - Consolidarea și extinderea activităților Societății Antreprenoriale Studențești "Ovidius Innovation Center" - OICSAS.
Pentru a vă asigura un loc în cadrul competiției trebuie să scanați codul QR din poster până la data de 1️⃣9️⃣ octombrie 2022, sau sa accesați link-ul de înscriere. Pe data de 20 octombrie va avea loc atelierul de generare de idei (in format fizic), care va decide cele 10 echipe din faza finală (luna decembrie). Echipele selectate vor participa la cursuri, vor fi mentorate de cadre didactice din Universitatea Ovidius împreuna cu mentori din mediul privat pentru a-si dezvolta planul de afaceri. 
DACĂ AI SPIRIT ANTREPRENORIAL, DACĂ AI O IDEE PE CARE VREI SA O VALIDEZI SAU DACĂ EȘTI DOAR CURIOS NU RATA ȘANSA DE A PARTICIPA LA CEL MAI MARE CONCURS DE ANTREPRENORIAT DE LA MALUL MARII.